vShare un inlocuitor pentru Installous. Solutia pentru Installous.


vShare este un soft asemanator Installous, si este una din solutiile care pot rezolva inchiderea serverului HackuloUS si a programului Installous. Functioneaza pe acelasi principiu, insa pe servere diferite.

Un motiv de bucurie pentru utilizatorii iOs cu Cydia instalata este faptul ca functioneaza pe iPhone 4S, 4, 3GS, 3G iPad 3, 2, 1 –iPod Touch 2G, 3G, 4G iOS 4.x, 5.x iOS, iOS 6.

Este prima aplicatie chinezeasca asemanatoare Installous, care s-ar putea sa va sperie la prima vedere, deoarece este posibil sa vedeti cateva litere chinezesti, insa le puteti ignora ( cu toate ca nu cred ca ati fi incercat sa le descifrati ), iar programul merge foarte bine la cautarile cu litere obijnuite.

vShare este un soft cu resurse ridicate, o viteza mult mai mare decat Installous si chiar si decat AppStore. Puteti gasi cele mai tari jocuri, calatorie, alimente, divertisment, sociale, utilitati, totul! In plus, puteti actualiza softurile in timp util.

Aplicatia se descarca gratuit din Cydia si este foarte usor de folosit.

Iata cateva imagini sugestive:

app store download
vshare

 One thought on “vShare un inlocuitor pentru Installous. Solutia pentru Installous.”

  1. Salut, am descarcat vshare am instalat dar cand descarc ce va de pe el imi arata iconita zice ca se instaleaza si asa ramane …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *