Update iOS: iOS 6.1.4 lansat doar pentru iPhone 5, poate aduce probleme utilizatorilor


Se pare ca lansarea unui nou update iOs, la 6.1.4, facut de cei de la Apple numai pentru dispozitivele iPhone 5, poate aduce diferite probleme utilizatorilor. Noua versiune aduce, conform celor de la Apple, un nou tip de profil pentru difuzoarele dispozitivului.

Cum se instaleaza noul update iOs 6.1.4

Fie accesati Settings>General>Software Update direct din terminal daca nu aveti jalbreak facut, fie download-ati fisierul ipsw folosind link-urile de mai jos si efectuati un restore din iTunes.

iPhone 5 5,1 – A1428 SUA/Canada;

iPhone 5 5, 2 – A1429 – Romania.

Ce probleme aduce update-ul la iOs 6.1.4

Se pare ca nici aceasta versiune de iOs nu scapa de critici venite de la utilizatorii dispozitivelor cu acest software. Desi este un update minor, aducand foarte putine modificari, pe forumurile de discutii ale Apple, utilizatorii spun ca noul update reduce autonomia bateriei, in special in timpul utilizarii unei conexiuni la internet.

Din pacate, in ultimul timp, o data cu un nou update au aparut si nemultumirile utilizatorilor, iar singura metoda de a scapa de nemultumiri, este un restore al dispozitivului care insa este posibil numai daca exista SHSH-uri salvate.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *