Un nou design iOs 7. Ce schimbari vor aduce cei de la Apple in iOs 7 ?


Se vorbeste de foarte mult timp de faptul ca cei de la Apple vor ajunge intr-un blocaj din cauza designului. Drept este ca pana la iOs 6.1.3 nu au fost schimbari foarte mari, desi lumea asteapta in continuare. Spre deosebire de cei de la Samsung care ofera posibilitatea utilizatorilor de Android sa foloseasca widget-uri si o multime de software free, cei de la Apple incearca stoparea pirateriei si obligarea utilizatorilor de a cumpara majoritatea programelor.

Tocmai de aceea majoritatea utilizatorilor de dispozitive iOsajung la instalarea unui Jailbreak fie el Tethered sauUntethered, pentru a putea instala anumite aplicatii sau pentru a imbunatatii design-ul cu Cydia.

Tocmai de aceea, ne asteptam ca iOs 7 sa vina cu schmbari majore cel putin la partea de design al software-ului, mai ales ca mari modificari nu au fost in ultimul timp.

Pentru a putea creste vanzarile si evolutia telefoanelor iOs, cei de la Apple va trebui sa faca o schimbare rapida si destul de drastica a design-ului si a libertatii utilizatorilor, in caz contrar, ei pierzand in fata celor de la Samsung care ofera utilizatorului o libertate destul de mare in folosirea smartphone-ului.

Din pacate nu exista o sursa oficiala care sa vorbeasca despre lansarea iOs 7.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *