Silv3rwind poate face jailbreak UnTethered pentru iOs 6.1.3 ? Care este parola pentru Silv3rwind ?


Silv3rwind, cel mai nou instrument pentru jailbreak untethered pentru iOs. El poate face jailbreak UnTethered pentru orice dispozitiv Apple, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone4, iPhone4S, iPhone5, iPad 1,2,3, iPod 1G, 2G, 3G, 4G si Apple TV. Silv3rwind este unul din cele mai simple software care poate face jailbreak pentru dispozitivile cu iOs 6.1.3.

Silv3rwind este cel mai rapid si mai eficient produs care poate face jailbreak untethered pentru dispozitivele Apple cu iOs 6.1.3 . Poti face un jailbreak rapid, in numai cativa pasi si este unul din cele mai sigure programe pentru jailbreak.

Din pacate informatiile de mai sus sunt aduse de cei de la Silverwind, si publicate pe o multime de pagini web ca fiind singurul si cel mai rapid mod de a face jailbreak pentru iOs 6.1.3, insa este o minciuna gogonata ( este un fake ). Foarte multa lume este pacalita de marketingul facut de cei de la Silv3rwind.

Din cauza faptului ca pentru iOs 6.1.3 nu exista inca nici un mod de a face jailbreak, cei de la Silverwind au profitat de increderea publicului si au umplut internetul de mesaje precum cu Silv3rwind se poate face jailbreak, insa este un simplu fake.

Mare atentie la programele de jailbreak. Momentan nu exista o solutie de jailbreak pentru iOs 6.1.3.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *