Telefoane cu ecran flexibil

Samsung isi face aparitia cu ecranele flexibile.


Se pare ca anul 2013 va fi anul telefoanelor cu ecrane Full HD, de vreme ce samsung a prezentat ecrane flexibile la CES 2013. Ei au prezentat un prototip de ecran flexibil ce se va indoi si se va impaturi, ecrane care reprezinta tehnologia viitorului, urmand sa gasim astfel de ecrane pe tablete, telefoane si de ce nu si pe televizoarele viitorului, televizoare hd cu ecran flexibil.

Cum ar fi ca in viitor sa avem un monitor hd care sa il putem face pachet si sa plecam cu el la drum ? Pare imposibil, insa cu tehnologia prezentata de cei de la samsung, nimic nu mai este imposibil.

Cei de la Samsung au adus in anul 2010 pentru prima oara la CES, ecranele flexibile, insa nu aveau o rezolutie foarte mare. Acum in schimb, ei au aratat ca tehnologia a evoluat, prezentand un display de 5 inch care se indoaie si se impatureste si este construit dintr-un plastic special care nu se deterioreaza la socuri precum cele din sticla.

Ecranele flexibile de tip OLED sunt construite dintr-un plastic special, facut sa reziste la socuri. Momentan nu va fi scos pe piata niciun astfel de produs, insa ne putem astepta la orice.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *