Jailbreak iOS 7 UnTethered – Va mai conta pentru utilizatori?


Se confirma deja faptul ca exista jailbreak pentru iOS 7. Chiar cei de la Evad3rs, cei care au creat jailbreak untethered pentru iOs 6, 6.1, 6.2, 6.3, confirma acest lucru printr-o imagine postata pe site-ul lor. Acest lucru, da speranta utilizatorilor Apple ca pe viitor vor exista solutii de Jailbreak pentru dispozitivele cu iOS 7.

Se pare ca Cydia si aplicatiile existente in momentul de fata in aceasta baza de date, nu functioneaza pe noul sistem de operare, iOS 7. Probabil ca o solutie de Jailbreak UnTethered v-a fi lansata pana la sfarsitul acestui an daca cei de la Apple se tin de cuvant in legatura cu lansarea iOS 7.

Oricum, se pare ca noul sistem de operare iOS, s-a inspirat putin si din trucurile jailbreak si din aplicatiile anterioare. Chiar si cei de la gottabemobile.com sustin faptul ca unele aplicatii facute de hackeri pot ajuta, la un nivel neoficial, la dezvoltarea sistemului de operare iOS.

Cei de la Evad3rs spun ca Evasion Jailbreak iOS 7 va rula direct de pe dispozitiv prin descarcarea unei aplicatii printr-un singur click.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *