iOS 6 Jailbreak

Jailbreak iOS 6 [ 6.0, 6.0.1, 6.1 ]. Jailbreak si instalare Cydia pe iOS 6.0.2


Jailbreak pentru iOS 6.0.1 si iOS 6.0.2 este acum disponibil pentru download, insa este compatibil numai cu dispozitivele iPhone 4, 3GS si iPod touch 4G. Jailbreak-ul este tethered pentru toate modelele precizate.

Puteti afla ce inseamna tethered si untethered din articolul posat anterior.

Dispozitive iOS 6 compatibile JAILBREAK:

  • iPod touch 4G
  • iPhone3GS
  • iPhone4 (GSM)
  • iPhone4 (CDMA)

Pana in acest moment nu exista software care sa faca jailbreak pe un dispozitiv iOS 6, untethered, ceea ce inseamna ca dispozitivele iOS 6+ nu pot fi redeschise, decat daca sunt conectate la un calculator. Tocmai de aceea, eu personal nu as recomanda utilizatorilor obijnuiti sa faca jailbreak.

In sine, procesul de jailbreak nu este unul greu si poate fi facut si de un utilizator obijnuit, daca citeste CU MARE ATENTIE un tutorial bine facut ( si vorba aceea, suntem in era tehnologiei si putem gasi fara probleme tutoriale pe internet ), insa problema este ca de la iOS 5.1.1 in sus nu mai exista jailbreak untethered.

Inca o parte rea, este faptul ca Installous, cel mai cunoscut software pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS, a fost inchis. Puteti vedea si in acest articol informatii despre cei de la HackuloUS.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *