facebook home

Facebook Home – Inceputul lasa de dorit


Dupa lansarea Facebook Home in Google Play, se pare ca software-ul a primit doar o stea din partea a 48% dintre utilizatorii care au acordat o nota, ceea ce inseamna ca este un inceput cu stangul pentru Facebook Home.

facebook home

Principalele nemultumiri ale utilizatorilor Facebook Home, sunt legate de lipsa widget-urilor, controlul greoi provocat de interfata soft-ului si lag-ul aparut pe telefon odata cu instalarea Facebook Home.

Cei de la Facebook, prezinta produsul Facebook Home ca o transformare pentru telefonul tau intr-unul mai prietenos. Din momentul instalarii, veti vedea un flux constant de fotografii si comentarii ale prietenilor, notificari in avans si acces rapid atunci cand doriti sa comentat, plus ca veti putea sta pe chat cu prietenii chiar si cand sunteti in alte aplicatii.

Aveti posibilitatea sa descarcati Facebook Home daca aveti instalata aplicatia Facebook si Facebook Chat pe telefonul dumneavoastra cu un sistem de operare Android.

Facebook Home a fost conceput sa scada timpul necesar pentru a verifica noutatile de pe Facebook, Zuckerberg spunand ca oricum, majoritatea oamenilor isi petrec peste 20% din timp pe telefonul mobil.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *