AppCake – VShare – Installous – Aplicatii Cydia folosite pentru download


Se pare ca cele mai cunoscute aplicatii de catre utilizatorii iOs, folosite pentru download-ul aplicatiilor piratate, sunt AppCake, VShare si Installous.

In continuare, vom vorbi cate putin despre fiecare, ca sa puteti si dumneavoastra alege fara sa trebuiasca sa pierdeti timp sa testati fiecare aplicatie in parte.

Aplicatia Installous ( functioneaza doar pe telefoanele cu Jailbreak si Cydia )

Din pacate cei care sustineau platforma Installous, au decis inchiderea Installous, o data cu inchiderea HackuloUs. In continuare lumea este din pacate pacalita de aplicatia din AppStore care este un fake si poarta acelasi nume cu vestita aplicatie Installous, care are un pret de 2.69Euro si pretinde ca face acelasi lucru ca vechia aplicatie.

Din pacate foarte multa lume a fost pacalita de acest fake prezent in AppStore, unde cei de la Apple ar trebui sa ia masuri, mai ales ca este foarte cunoscuta aplicatia Installous.

Aplicatia VShare ( functioneaza doar pe telefoanele cu Jailbreak si Cydia )

vShare este un soft asemanator Installous, si este una din solutiile care pot rezolva inchiderea serverului HackuloUS si a programului Installous. Functioneaza pe acelasi principiu, insa pe servere diferite.

Un motiv de bucurie pentru utilizatorii iOs cu Cydia instalata este faptul ca functioneaza pe iPhone 4S, 4, 3GS, 3G – iPad 3, 2, 1 -iPod Touch 2G, 3G, 4G iOS 4.x, 5.x iOS, iOS 6.

Aplicatia AppCake  ( functioneaza doar pe telefoanele cu Jailbreak si Cydia )

AppCake este una din cele mai reusite aplicatii care reuseste sa inlocuiasca Installous. Este una din cele mai rapide si cele mai dezvoltate aplicatii si are aceleasi facilitati ca ale software-ului Installous, search direct, puteti viziona aplicatiile populare si permite afisarea categoriilor pe care le cautati. In momentul in care doriti sa faceti download, aplicatia afiseaza si pretul pe care il are programul in AppStore.

Parerea mea personala este ca AppCake este singurul program care poate fii numit “inlocuitor Installous“.

* Inca o parere personala legata de Cydia si Jailbreak este faptul ca nu se vor mai face demersuri in prelucrarea unui nou software pentru jailbreak decat atunci cand va aparea iOs 7. Cred ca urmatorul Jailbreak va fii posibil pe iOs 7.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *