Allview P6 Quad – Cel mai performant SmartPhone Allview


Dupa parerea mea, Allview P6 Quad este fratele mai mare al telefonului P6 Stony, insa cu un procesor Quad Core ce creste viteza de procesare si ofera utilizatorului un raspuns rapid la solicitari multiple.

Desi marile publicatii online prefera sa vorbeasca despre smartphone-uri precum Samsung si Apple, cei de la Allview sunt intr-o dezvoltare continua, iar spre surprinderea dumneavoastra, lumea chiar prefera sa cumpere astfel de telefoane. Problema acestor telefoane este faptul ca in Romania lumea este putin mai pretentioasa si mai critica, tocmai de aceea strategiile Allview s-au definit mult mai bine in alte tari, insa cu singuranta cat de curant vor implementa o strategie si pentru tara noastra.

Cu ce este echipat ?

Telefonul este echipat cu un puternic procesor Quad Core de 1.2 GZ, facand fata cu usurinta la cerintele multi-tasking ale utilizatorului.

Are o camera de 8 MP si o multime de functii puse la dispozitie spre deosebire de telefoanele Apple care nici macar nu sunt dotate cu optiuni minime care sa poata fii accesate de utilizatori. Te poti bucura de functii precum HDR, Time Lapse, sau sa activezi functia de fotografiere continua pentru a surprinde toate miscarile prietenilor tai.

Este dotat cu un ecran HD Super Amoled de 4,65ÔÇŁ.

Este foarte usor de manevrat deoarece telefonul are o grosime de numai 8,6 mm si o greutate de 131 de grame.

Este dotat cu DUAL SIM si te scuteste de utilizarea a doua telefoane.

Foloseste functia de deblocare faciala prin clipire pentru o securitate crescuta a informatiilor din smartphone-ul tau.

Cel mai important lucru, pretul telefonului Allview P6 Quad este intre 1.470 ÔÇô 1.499 lei, un pret absolut normal si corect pentru un smartphone.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *