Allview P5 Qmax

Allview P5 Qmax – Tableta sau SmartPhone


Noul P5 Qmax este combinatia perfecta intre o tableta si un smartphone, fiind unul din telefoanele Allview cu cel mai generos ecran, avand o dimensiune de 5,3”. Acest SmartPhone este solutia pentru satisfacerea cerintelor multimedia si de comunicare ale utilizatorilor.

P5 Qmax este echipat cu un procesor quad-core de 1,2 GHz si 1 GB memorie RAM, oferindu-i performante superioare si are un sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean cu dual-SIM.

Ecranul de 5,3” are o rezolutie de 960×540 px , un contrast puternic si un unghi de vizualizare mare.

Telefonul are o memorie flash de 4GB, din care doar 2GB pot fii folositi de catre utilizator, insa dispozitivul suporta card micro SD de pana la 32GB.

P5 Qmax vine echipat cu o baterie de 3000 mAh si o autonomie sporita de pana la 480 de minute in convorbire si 400 de ore in stand-by. Acest lucru va aduce un plus utilizatorilor, nefiind nevoie sa il incarce in fiecare zi cum sunt ei obijnuiti cu celelalte telefoane smart.

Allview P5 Qmax permite urmarirea filmelor HD la care, utilizand o pereche de casti, veti beneficia de un sunet de calitate datorita amplificatorului audio Yamaha.

P5 Qmax poate fi achizitionat din retelele de magazine partenere la pretul recomandat de 1.199 lei incepand cu a doua jumatate a lunii iunie. Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul producatorului, Allview.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *