A avut loc lansarea tabletelor Viva Allview


Lansarea tabletelor Viva de la Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, a avut loc pe data de 22 iulie 2013 la Brasov. Primele dispozitive din seria Viva, sunt Viva Q7 si Viva Q8, ambele avand la baza procesoare Quad Core. Ambele modele vin echipate cu sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean si sunt cele mai subtiri tablete din gama Allview, cu o grosime de numai 7,5 mm.

Viva Q7 de la Allview

Tableta Viva Q7 te va impresiona inca de la inceput, avand un design compact, ultra-slim, o viteza remarcabila, display luminos in culori vii si functii utile, datorate sistemului de operare Android Jelly Bean 4.2.2.

Allview Viva Q7 este dotata cu un procesor Quad Core ce ruleaza o frecventa de 1 Ghz, care face fata cu usurinta cerintelor de browsing si multi-tasking. Datorita procesorului grafic Power VR SGX544 MP2 cu 8 nuclee, se vor putea rula cu usurinta jocuri 3D sau serviciile multimedia. De asemenea, Viva Q7 are o memorie RAM de 1GB, oferind viteza necesara procesarii cu usurinta a tuturor informatiilor. Memoria flash este de 8GB, extensibila pana la 32GB prin microSD.

 Viva Q8 de la Allview

Tableta Viva Q8 are si ea un design atragator, super-slim, imbinand o serie de componente Procesor Quad Core de 1GHaz, ecran IPS LCD de 7,9ÔÇŁ, camera foto de 5MP Autofocus, conexiune wireless si cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean.

Performanta tabletei Viva Q8 este datorata procesorului Quad Core de 1Ghz, sustinuta de o memorie RAM de 1GB si solutia grafica PowerVR SGX 544 MP2 cu 8 nuclee care iti poate oferi clipe de vis, sustinand cele mai puternice jocuri 3D.

Conexiunea wi-fi ofer─â acces rapid la internet, iar conectivitatea PC prin USB faciliteaza transferul datelor de pe tableta pe PC si invers. Tabletele au incorporata aplicatia Office Viewer, care permite vizionarea de documente tip Excel si Powerpoint, iar antivirusul Bitdefender (pachetul Premium fiind inclus gratuit timp de 3 luni) garanteaza protectia necesara. De asemenea, ambele device-uri dispun de o aplicatie integrata de update.Tabletele Viva Q7 si Q8 pot fi achizitionate din magazinele partenere la pretul de 599, respectiv 799 lei.

Poti gasi mai multe informatii pe site-ul Allview Romania.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *