Recuva – Software care recupereaza fisiere sterse din greseala


Recuva poate recupera datele sterse din greseala cu SHIFT+DELETE sau permanent din Recycle Bin. Ce face ca Recuva sa fie un software util, este faptul ca va poate ajuta si la recuperarea datelor de pe memory stick-uri ( usb, sd card ).

Interfata sa usor de utilizat si ghidul pas cu pas prezent in software denota munca depusa de cei de la piriform si de asemenea il face un software prietenos datorita faptului ca este usor de folosit. Un alt avantaj pe care il are programul este suportul in limba romana.

Primul pas pe care trebuie sa il urmati in folosirea acestui soft, este alegerea locului in care a fost fisierul si tipul acestuia ( *.exe , *.jpg, *.png, etc. ).

De asemenea principiul in recuperarea datelor este sa nu fi fost copiate alte fisiere in locul din care au fost sterse cele pe care doriti sa le recuperati. Principiul este sa nu fi afectat structura fisierului pe care doriti sa il recuperati.

afisare recuva

Software-ul va afisa cu rosu fisierele care nu mai pot fi recuperate, iar cu verde cele de care va veti putea bucura in continuare. Va recomand sa salvati fisierele pe o alta partitie pentru a nu avea probleme.

Puteti downloada una din versiunile recuva dand click aici.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *