POLITIA ROMANA | PC-ul dumneavoastra este blocat. Cum ma devirusez?


Cum poti sa te devirusezi de virusul POLITIA ROMANA ?

Atentie! PC-ul Dvs este blocat din cauza cel putin a unuia dintre motivele specificate mai jos”. Acesta este mesajul pe care zeci de romani l-au primit pe calculatoarele lor. Motivul ? Folosirea programelor piratate.

Multi romani si-au luat ‘teapa’ si au platit acea suma de bani pentru a evita sa ajunga dupa gratii si au constatat ca de fapt nu s-a intamplat nimic, decat sa ramana fara bani.

Virusul Politia Romana este unul de tip ransomware ce blocheaza accesul utilizatorului la calculatorul infectat pana la efectuarea unei plati. Din pacate, mesajul fiind facut sa para ca este de la Politia Romana si de frica pedepselor pentru pirateria online, zeci de oameni au cazut in capcana.

Hackerii trimit mesaje in numele Politiei Romane. Un nou virus care circula pe internet, au atras o multime de romani in plasa.

Creatorii virusului chiar te invata cum poti sa faci plata si unde trebuie sa te duci, ca sa se asigure ca veti ajunge sa faceti plata chiar daca nu stiti cum puteti plati on-line.

Aces virus profita de o vulnerabilitate in java, tocmai de aceea este recomandat sa faceti un update la java daca nu ati facut pana acum.

Virusul poate fi scos din sistem dupa ce intrati in Safe Mode si folositi tool-ul BitDefender pe care il puteti gasi aici.One thought on “POLITIA ROMANA | PC-ul dumneavoastra este blocat. Cum ma devirusez?”

  1. Un virus foarte enervant care a pagubit multa lume. E drept, doar cei mai putini familiarizati cu tehnologia, navigatul pe net, mediul online in general, au picat in plasa dar tocmai pentru ei este acest virus. Ideal ar fi fost sa mentionati si cum se intra in safe mode pentru ca 90% din cei virusati nu stiu sa faca asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *