Update PageRank Februarie 2013


Se pare ca astazi, 5 februarie 2013 a avut loc un update pagerank. Se pare ca astazi este o zi buna pentru majoritatea site-urilor aparute de curand sau care nu au trecut inca prin niciun pagerank update… Si pe de alta parte, probabil ca pentru altii, aceasta nu este o zi buna pentru cei care muncesc din greu si observa faptul ca nu au avut loc schimbari la pagerank-ul site-urilor la care lucreaza de mult timp, sau chiar sa aiba surpriza ca pagerank-ul sa scada.

In articolul “CAND VA AVEA LOC URMATORUL UPDATE PAGERANK IN 2013“, am prezis un update pagerank in intervalul “30 IANUARIE – 02 FEBRUARIE” si se pare ca a avut o eroare de 3 zile. Prezicerea a fost facuta dupa ce am analizat ultimele update-uri de pagerank. Tot asa am prezis si faptul ca urmatoarele pagerank-uri vor avea loc in:

Page Rank Update 2013 – 30 IUNIE- 02 IULIE
Page Rank Update 2013 – 30 SEPTEMBRIE- 02 OCTOMBRIE
Page Rank Update 2013 – 31 DECEMBRIE – 03 IANUARIE 2014

Se pare ca va trece destul de mult timp pana la urmatorul pagerank update ( 30 iunie – 02 iulie ). O veste poate proasta pentru unii, insa pentru webmasterii muncitori este un lucru bun, vor avea timp sa puna la punct toate erorile SEO pe care le au si sa profite de aceasta perioada pentru a putea creste pagerank-ul site-urilor pe care le detin.

Oricum, pana atunci, tutorialeit.net a primit pagerank 2 dupa ce a facut o luna vechime, ceea ce cred ca este bine.

Pana la urmatorul update de pagerank va urez SPOR LA TREABA si MULT SUCCES.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *