Tutoriale SEO – Optimizare Web – Principalele greseli SEO


SEO ( Search Engine Optimization ) este tradus ca optimizare pentru motoarele de cautare. SEO reprezinta procedeele pe care un specialist SEO trebuie sa le faca pentru ca un website sa apara in primele pozitii in afisarile pe motoarele de cautare.

Exista doua mari tipuri de optimizare SEO:

– On-Page SEO – optimizarea in interiorul unui website, asupra paginilor web.
– Off-Page SEO – optimizarea in exteriorul unui website, prin creearea de linkbuilding.

Prin acest articol intentionez sa atrag atentia asupra greselilor foarte des intalnite la site-urile web active in acest moment. Ca sa nu faceti un site de pomana, care sa nu atraga nici un utilizator, este bine sa respectati cateva reguli foarte simple.

Alegerea cuvintelor cheie – La alegerea cuvintelor cheie ganditi-va foarte bine ce ar cauta utilizatorii

Lipsa meta taguri – Lipsa meta tagurilor este o greseala fatala la un website, indexarea google fiind foarte greu facuta si in mod gresit. Indexarea gresita in motoarele de cautare este un aspect foarte des intalnit, tocmai de aceea multe site-uri nu apar niciodata in cautarile utilizatorilor.

Lipsa Friendly URL – Multi subestimeaza importanta unui URL bun. Cuvintele cheie in URL-uri SEO-friendly ar trebui sa fie o regula, nu o exceptie,cu toate ca in momentul de fata exista numeroase softuri care continua sa lucreze fara url-uri prietenoase. Un URL corect va ofera avantaje suplimentare la cautarile in motoarele de cautare.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *