Traffic Exchange – Trafic de calitate ? Exista Beneficii ?


Tot stau si ma intreb si inca nu mi-am gasit un raspuns. Care este motivul pentru care gasiti voi util acest SCHIMB DE TRAFIC ? Care este beneficiul ?

Pentru cei care nu stiu un site de traffic exchangel este te ajuta sa iti aduci utilizatori ( falsi de altfel ) pe site-ul tau in schimbul unor credite. Creditele sunt obtinute prin vizitarea altor site-uri inscrise pe acel site de traffic exchange.

Practic, un utilizator intra timp de 10 secunde la tine pe site ( neinteresat ), in schimbul unor credite care il vor ajuta si pe el sa i se intample acelasi lucru, adica sa primeasca astfel de trafic fals.

Dupa parerea mea TRAFFIC EXCHANGE = FAKE TRAFFIC sau SCHIMBUL DE TRAFIC = TRAFIC FALS .

Mai mult de atat, motoarele de cautare detesta aceste site-uri pe care poti face schimb de trafic, asa ca nu te va ajuta deloc la indexare.

Traficul de calitate se obtine prin schimbul de bannere / linkuri de calitate, adica linkuri sau bannere din aceeasi nisa ( domeniu ). Dupa parerea mea, traficul de calitate este definit prin aducerea de utilizatori interesati de produsul / continutul existent pe site-ul tau.

Cam atat am avut de spus in legatura cu acest TRAFFIC EXCHANGE si chiar astept cu nerabdare sa fiu contrazis. Sunt foarte curios de parerile voastre.One thought on “Traffic Exchange – Trafic de calitate ? Exista Beneficii ?”

  1. Am folosit si eu mult timp metoda traffic exchange,imi furnizam vizite pe site;like-uri pe facebook,instagram,ask,youtube;adunam subscriberi pe facebook,youtube,twitter.
    Wow,acum ca enumar imi dau seama ca eram un impatimit al acestei metode.
    In fine,este cea mai proasta varianta de a popula ceva, vizitele sunt facute de persoane care “alearga” dupa credite pentru a obtine si ei la randul lor vizite,like-uri,subscriberi,s.a.m.d.
    Nimeni nu da atentie continutului,doar isi fac treaba si aduna credite,deci traficul este fals.
    Singurul lucru “bun” la aceste metode de crestere a popularitatii,este poate numarul care ajuta la statistica,intr-un final nefolositoare de altfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *