SEO OFF PAGE: Directoare web sau nu ?


Optimizarea OFF PAGE este una din etapele procesului de optimizare al unui site. In cea mai mare parte, optimizarea offpage inseamna linkbuilding, scopul fiind de a aduna linkuri catre site-ul pe care il promovezi.

Directoarele web pe care ne inregistram, trebuie sa faca si transfer de pagerank, pentru ca daca nu fac, adaugarea site-ului in acel director este nula. La fel si in cazul in care postati un articol.

Exista doua mari tipuri de directoare:

Directoare web GENERALE = Sunt directoarele organizate pe diferite categorii din toate domeniile de activitate.

Directoare web de NISA = Directoarele axate pe un anumit tip de activitate.

Ce sa alegem, directoare web platite sau gratuite ?

Tinand cont ca majoritatea directoarelor web sunt editate manual ( de oameni ), acestia au nevoie de resurse pentru a opera site-urile, prin urmare, directoarele web platite sunt mai durabile, ceea ce atinge scopul pe care il doriti si dumneavoastra cand inregistrati un site intr-un director web, existenta unui backlink in timp.

Iar acum sa va raspund la intrebarea din titlu: Directoare web sau nu?

Recomand inscrierea website-urilor in directoare web, de preferat din aceeasi nisa, insa calitatea maxima vine de la articole postate de dumneavoastra in diverse site-uri care permit acest lucru, cu un link catre site-ul dumneavoastra. Important este ca articolele sa fie unice si de preferat pe site-uri din aceeasi nisa, insa este bine si pe diverse directoare de articole.

Din cauza faptului ca sustin aceasta modalitate de a posta articole pe diferite site-uri, am facut si aceasta sectiune care permite adaugarea de articole cu un backlink.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *