SEO Manager: SEO Manager pentru iPhone si iPad


SEO Manager pentru iPhone si iPad este un manager seo care poate ajuta webmasterii sa controleze cuvintele cheie si pozitionarea pe google de la distata. Nu trebuie sa mai fi acasa ca sa poti vedea pe ce loc esti in cautarea anumitor cuvinte, poti face foarte simplu si rapid acest lucru cu SEO Manager.

SEO Manager verifica pozitia pe google a cuvintelor cheie adaugate de dumneavoastra. Permite adaugarea mai multor site-uri si are si un grafic sugestiv, pentru fiecare cuvant cheie in parte.

Programul afiseaza si page rank-ul pe care il are website-ul, si   permite alegerea motorului de cautare ( GOOGLE RO sau GOOGLE COM ), in functie de limba pe care o folositi pe site-ul dumneavoastra.

SEO Manager permite verificarea cuvintelor cheie doar o data pe zi, pentru a nu risca sa primiti ban de la google, insa daca dumneavoastra doriti puteti modifica aceste setari. Oricum, google nu face atat de multe update-uri pe zi, ca sa aveti nevoie de un refresh al cuvintelor cheie de mai multe ori pe zi.
SEO Manager este un software creat pentru expertii seo si este destinat verificarii anumitor criterii. Acest program nu face munca SEO pentru voi. Voi trebuie sa faceti SEO, iar SEO Manager va verifica.

seo manager

 

poza 3

 

poza 4

 

poza 5Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *