Metode de a creste numarul de vizitatori pe un site


Cum aceste metode sunt multe, iar unii sunt mai ingeniosi, altii mai putin, eu va voi prezenta cateva dintre aceste metode folosite pentru a creste numarul de vizitatori.

Continutul

Continutul este aspectul general, motiv pentru care vizitatorii vor intra pe un site. Pentru cresterea numarului de vizitatori trebuie sa aveti atat un continut bine aranjat, cat si la subiect. Oricum, pentru a putea creste numarul de vizitatori va trebui sa aveti un continut numeros.

Retele de socializare si conectarea cu alte site-uri

In ziua de astazi, retelele de socializare au o influenta foarte mare asupra cresterii numarului de vizitatori de pe un site, majoritatea fiind conectati cu reteaua de socializare facebook. De asemenea puteti creea o retea cu alte site-uri dar este foarte important sa fie din aceeasi nisa, ca atunci cand un vizitator ajunge pe site-ul dvs. sa aibe subiecte din acelasi domeniu.

Organizarea de concursuri

Organizarea concursurilor poate aduce un plus de vizitatori din recomandari, dar si vizitatori care revin pe site-ul dumneavoastra.

Alertele si sistemele de mail automate

Alertele si sistemele de mail automate fac vizitatorii sa se intoarca pe site pentru a vedea ultimile noutati.

Comentariile

Implementati sisteme de comentarii care pot face articolele mai atractive dar si mult mai informative, utilizatorii putand sa puna intrebari si raspunsuri, lucru care sporeste numarul de vizitatori pe un site.

Invitatii

Implementeaza un sistem de invitatii simplu. Poti creste numarul de vizitatori de pe un site, prin recomandarile vizitatorilor activi.

Acestea sunt cateva principii importante care pot creste numarul de vizitatori, insa nu trebuie sa uitati de SEO, PROMOVARE ONLINE si BACKLINK-URI.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *