Adauga articol

Salut, am facut aceasta rubrica pentru cei care sunt si ei interesati sa publice articole pe acest website, pentru cei care sunt interesati de una sau mai multe categorii pe care le avem momentan pe site.

Tot ceea ce va cerem inainte sa va putem accepta ca si autori pe acest website este ca datele dumneavoastra sa fie corecte ( pentru a va putea contacta daca este nevoie ) si cel mai important lucru pe care il dorim este ca articolele postate de dumneavoastra sa NU fie copiate de pe alte website-uri. Toate articolele se vor verifica iar in caz contrar nu le vom publica.

Care sunt beneficiile daca postati articole la noi pe site ?

– Puteti ajuta utilizatorii in diverse probleme.
– Puteti posta LINKURI catre website-ul dumneavoastra, singura exceptie fiind atunci cand articolul este copiat de pe site-ul dumneavoastra sau chiar si de pe alt site.

Regula noastra principala este sa NU COPIATI munca altuia.

Daca sunteti hotarati sa postati articole in continuare, mai avem sa va spunem doar ca dupa inregistrare si activarea contului, va mai dura maxim 48 de ore pana va vom atribui dreptul de a publica articole ( acest timp este rezervat administratorilor pentru a verifica pe cat posibil istoricul utilizatorului, deoarece dorim sa evitam problemele atat pentru noi cat si pentru alti utilizatori care doresc sa se informeze ).

Dupa ce veti primi acceptul de a publica articole pe website-ul nostru, dupa logare va aparea in partea dreapta un meniu care va va permite sa creati articole. Orice intrebare aditionala puteti apela la formularul nostru de CONTACT.

Va urez mult succes in continuare!

Stiri si informatii din domeniul IT